27-05-07

 karton bombardon.

Mijn vader gaat vandaag naar huizen kijken in Limburg. Hij is net vertrokken.

"Het enige wat me nog weerhoudt is geld." , riep hij vanuit de keuken toen ik voorzichtig vroeg of ik mee naar Limburg moet verhuizen? Pfff....

Gisteren is hij kartonnen dozen gaan halen. Het hele pak staat klaar in de garage. Ik zal al maar niet te veel plannen meer maken in deze buurt en met de mensen die hier zijn en die ik hier ken. Weet je, misschien hebben mijn "ouders" het zo afgesproken bij mijn geboorte: "we gaan uit elkaar, jij zorgt de eerste vijftien jaar voor haar en ik de volgende vijf jaar ofzoiets. Lijkt me redelijk,ik ben de vrouw,ik heb het kind gedragen en dat telt al voor minstens tien jaar!”

Hadden ze het me ook aan mij mogen laten weten, had ik me al die jaren niet afgevraagd waarom er zo mysterieus over mijn moeder gedaan wordt.

De dag begint, het licht mag uit. De computer aan. Daar gaan we...Moet tegen dinsdag een werk maken over elektriciteitscentrales. De voor en – nadelen op een rijtje zetten…. Leve het Internet!

09:45 Gepost door Paola in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik zal je wel eens meepakken op een reis door Limburg. het is eigenlijk een klein beetje als de reis rond de wereld. Want ik zweef nog steeds in mijn thuishaven "De Limburg"

Gepost door: Ruby aka Ruben | 27-05-07

De commentaren zijn gesloten.