13-05-07

Zondagshart.

Mijn hart slaat snel. Wreed snel. toen ik opstond sloeg het al zo snel. Ik heb niks genomen. Dat heb ik nog nooit gedaan. Misschien moet ik het maar eens doen om te weten hoe je hart dan slaat? Hard waarschijnlijk. Straks ga ik op bezoek bij één van de gastfamilies van die Zweden die hier op bezoek zijn. 't Zal me benieuwen hoe we ons gaan uitdrukken. Misschien kan ik 'ns aan mijn hart laten horen.? Och ja, dat hartegeklop heeft niks met liefde te maken. Ik heb deze nacht weer vreemd liggen dromen. Weer over die vrouw, had ruzie met die vrouw, was zo ontzettend kwaad op haar.  Ze nam mijn hand en samen gingen we wandelen. Over de toppen van gletsjers, we verdonken in diepe rivieren. En soms leek het afslof ze me weg duwde, ze wilde niet bij me zijn. Toen ik wakker werd leek het alsof ze bij me in de hoek van de kamer stond. Ik durfde haast niet bewegen, zo echt.Mijn vader heeft me nooit willen vertellen waarom ze is weggegaan. "Zomaar, uit verveling.", lacht hij wel is als ik naar haar durf vragen. Misschien is het dat wat ik voel; DURF. Ja, dat is het! Ik voel durf om de wereld aan te pakken. Daar ga ik! Het leven als één grote roetsjbaan!

JIhaaaaaa!  gedurfde kus, paola.

 

Ps.: dat toneel van gisteren vond ik maar niks, het begin was leuk maar dan begon het me te vervelen. Het leek alsof de acteurs het zelf nogal geweldig vonden maar mij deed het niks.Het is toch de bedoeling van toneel dat je er, op één of andere manier, bij betrokken raakt? Toch?

 

Wow!

08:59 Gepost door Paola in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

vlaanderengids@hotmail.com Het zou er nog moeten bijkomen dat je iets genomen hebt je bent ocharme 15 jaar!!! K*t met peren verdikke!!!

Gepost door: peter | 13-05-07

De commentaren zijn gesloten.