11-05-07

heerlijk.

hielo,

een heerlijk dagje was dat. mijn vader was deze nacht niet naar huis gekomen. Ik heb het huis voor mij alleen. Ha, Ik zie hem al hangen in één of andere tiroler-outfit en T. die hem commando's geeft. En hij maar roepen,"nicht ergeren nür wunderen!". Hij zal hier subiet wel staan, hij is nog nooit lang van huis geweest.... Er was vandaag wel een emotioneel moment in dit gekrakeleerde bestaan. Die van nederlands gaf haar laatste les, ze gaat op pensioen. Ik heb altijd een speciale band gehad met die van nederlands. Ze is zo warm,open,soms lijkt het alsof ze dwars door me kijkt. Ze ziet altijd als er wat met me is. Haar glimlach is die van de foto. Een tijdje heb ik gedacht dat zij mijn moeder was. Maar in de periode dacht ik dat elke vrouw die ik zag mijn moeder was.Om gek van te worden. Ik zat op de tram en alle vrouwen rond me waren potentiële kanidaten om "mijn MOEDER" te zijn. Allemaal. Ook die tramchauffeur - vrouw die altijd aan het bellen is terwijl ze met de tram rijdt. Je vraagt je dan af of ze het gezien heeft dat ze de fietsers in de goot rijdt en de auto's alles moeten dichtgooien als zij voorbij komt met heur trammeke. Speed II is er niks tegen. Maar goed, die van nederlands is dus weg en mevrouw "darmspoeling" kwam bloemen brengen. Ik zou die bloemen niet graag in een vaas zetten vanavond, de geur van het boeket zal niet om over naar huis te schrijven zijn. Dag lieve juffrouw nederlands, ik zal u missen. En hup en flup, het leven gaat door. Zij gaat op pensioen en ik weet nog van niets.

Shit, mijn vader is net thuis gekomen met in zijn hals de meest mega zuigplek die ik ooit heb gezien. Echt een joekel. De planeet aarde heeft er een vriendje bij. "Dat is het probleem met vrouwen", zegt hij, "ze willen je altijd brandmerken zodat je aan hen gebonden bent." Hij gaat spaghetti maken als ik beloof dat ik niks meer over die krater in zijn hals zal zeggen. Ik beloof, ik beloof,...

Dit weekend komen er zweedse jongens naar onze school afgereisd. Maandag en dinsdag volgen ze de lessen. Ben is benieuwd hoe dat onze leerkrachten hun lesstof gaan verkopen. Van die van frans denken ze zeker dat ze geurles geeft over franse kazen. Ik ga mijn vader wat helpen met het dragen van zijn wonde en beloven dat ik er niks over zal zeggen...over die...over dat...daar...in je nek...dat beest.

kus,

paola.

Ps.: O ja, hoe komt het dat je hooikoorts kan krijgen van een wandelende tak?

17:54 Gepost door Paola in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Iemand van middelbare leeftijd met een zuigplek ? wat is me dat voor iets, ik dacht dat enkel pubers zoiets deden. Wat liefde al niet met een mens kan doen :)

Wie wil er nu een leerkracht als moeder ? Een vriendin van mij haar mama is leerkracht en dat wil je echt niet ! die mag echt nooit weg, moet altijd na het school onmiddelijk thuis zijn, en wordt extra in't oog gehouden op school, nee nee wees blij dat het je moeder niet is !!!

Veel succes met de zweedse jongens, en ik denk niet dat je van een wandelende tak hooikoorts kan krijgen :)

Greetz

Gepost door: nick | 11-05-07

Mijn Nonkel peter Sjozef die kreeg altijd hooikoorts van zijn wandelende takken, hij heeft ze uiteindelijk moeten weg doen. Maar hij heeft nu zeepaardjes in een aquarium, buitengewoon mooi. Maar hoe dat nu komt? dat weet ik niet. Ik weet wel dat het nog erger was als ze in bloesem stonden, niezen dat die mens moest! Maar sinds dat die weg zijn niest die niet meer.

Gepost door: Flatje | 12-05-07

ik wou dat ik er ook nog eens 1 kreeg Ik wou dat ik ook nog eens zo gebrandmerkt werd door de liefdesbeet .

Vroeger kreeg je dat van je geliefde en het gaf ons zo een wonderbaarlijk goed gevoel we waren er fier op ,maar het was een schande zei men

en we verstopten ZE onder een sjaaltje zo schuins gebonden rond je nek zodat de eindjes flapperden in de zomerwind......

een sjaaltje als het gloeiend heet was buiten ja dat zal er weer 1 zijn met een Z.plek zeiden ze dan

ik wou dat ik er nog eens 1 kreeg....
Je hoort er zo weinig van ,is dat ook aan het uitsterven?

Angela Van Middelbareleeftijd

Gepost door: angela | 12-05-07

Een ket Een kwartier de stofzuiger in je nek zetten en je hebt een ket van een zuigplek!

Gepost door: Peter | 13-05-07

Ben "Ben is benieuwd"
Wie is ben? :-)
Wijze blog trouwens.

Gepost door: koordekesteuk | 15-05-07

De commentaren zijn gesloten.