09-05-07

positieve wafels.

damned, had computerproblemen. Gelukkig begrijpt mijn vader er wel iets van... en dan...wow! Ik weet echt niet wat me overkomt. Het is zo ongelofelijk fijn dat iedereen enthousiast reageert op mijn komst. Deze namiddag zat er een jongen op de tram, met het meest omhoog geschoren haar van deze wereld. Ik stapte op de tram, zag hem meteen zitten, zijn voorkomen was nogal - me ne touche pas. Toen hij uitstapte lachte hij naar me en zei, "de mensen zijn bang voor mij." "Ik ook", zei ik. "Ziede wel",zei hij en stapte af. Mijn hart sloeg toch een paar tellen over bij het ondergaan van zijn blik. Stress!

Wel vreemd dat iemand die van een groot deel van de mensheid te horen krijgt dat hij hen angst inboezemt niks doet om dat imago te veranderen? Of is het juist omgekeerd. Wat is dat ook weer van die wolven in dat schapenvel? 't Is dat denk ik, je moet niet bezig zijn met je imago maar met wie je bent.

Hoewel de directeur van mijn school denkt dat al zijn leerlingen aan het "flashen" zijn. Als het aan hem zou liggen zou hij ons elke morgen een urinetest laten afleggen. Bij hem op het buro en als de resulaten "positief" zijn moeten we nablijven of hij belt onze ouders, zoiets. Nogal lachwekkend die man, als een hagedis sluipt hij rond onze school opzoek naar "verboden middelen". Iedereen weet waar je het kan krijgen, zelfs ik, behalve hij. Zoeken, zoeken, zoeken!

Deze avond stond er een vrouw naar ons huis te kijken, ze was waarschijnlijk gewoon aan het kijken. Toch denk ik soms dat het mijn moeder zou kunnen zijn. Zo, in een fractie van een seconde want mijn vader had wafels gebakken met zo'n mix die hij uit de Aldi had meegenomen en met een wafelzijzer uit zijn studententijd. Ze waren niet te vreten maar ik heb mijn enthousiasme niet onder stoelen of banken gestoken. Lekker! Héél lekker!

De damiaanactie zal er heel blij mee zijn.

Een uitermate fijne dag, ergens in vlaanderen, dat is dat hoopje aarde waar je je bril moet afzetten om eerste minister te worden, of anders praten, of anders zijn dan je bent op dat anders zo rustige hoopje aarde.

Ps. Er woelt blijkbaar wat in de ondergrond van Antwerpen... en commentaar op mijn foto's is er ook al: klik hier en hier voor meer blablabla.

21:20 Gepost door Paola in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Oei er word gecensureerd! Mijn vorig berichtje is weg? En dat van (ik weet naam niet meer maar verbeterde mijn dt fout).

Gepost door: Peter | 10-05-07

Inderdaad, er wordt gecensureerd, het mijne is ook verdwenen... Enfin, de zaak is opgehelderd ondertussen. Paola woont in Het Paleis (ah ja, natuurlijk!).

Gepost door: sensOtheque | 10-05-07

@ Peter: Dat was ik. Ach ja, soms laat ik mij wel eens meeslepen door mezelf en misschien was mijn commentaar een beetje aanvallend en zo, je weet wel...
Hihi, ik hoop dat je het niet erg vindt, maar ik ga het nog eens doen: ook nu moet wordt met een t zijn. :P

Gepost door: Greet | 10-05-07

De commentaren zijn gesloten.