07-05-07

zonder asem

"Een dierenverzorger in een Iraans circus is door een leeuw aangevallen. Toen de man de kooi van de leeuw betrad om hem eten te geven, viel het roofdier aan.", straf hé.Stel nu dat mijn vader bij het circus gegaan zou zijn en zijn droomjob en droomhuis had gevonden dan was hij nu zijn armpjes kwijt geweest. Schattig. de beelden zijn wel flink griezelig...

Over reizen gesproken,morgen gaan we met 't school naar Bokrijk. Als er een plek op de aardbol is die onmiddellijk zou mogen ontploffen is het wel Bokrijk! Die huisjes dat gaat nog maar die mensen in die totaal ongeloofwaardige outfits die daar dan zitten te sms-en bij een houtvuur en dan een soort van sjamaamtaal brabbelen als je d'r iets aan vraagt. Ik weet niet wat we daar gaan zoeken, de gemiddelde belg is al wel honderd keer in Bokrijk geweest dus voor de verrassing moeten we hiet niet doen. In de voormiddag houden we een oriëntatieloop dus misschien komen we helemaal nooit aan in Bokrijk. Mijn vader vroeg of hij niet moest mee gaan...want Bokrijk is in...Limburg...en Limburg is...zijn favoriete klomp aarde!

Over aarde gesproken, die van frans had een darmspoeling laten doen dit weekend in één of andere wellness en het rook alsof ze haar darmen via haar mond hadden gespoeld. Pardon? Wat ne stank! Alle kaas die ze de afgelopen dertig jaar had gegeten hing nog aan haar gat, denk ik. Nee, het stonk echt onbeschrijflijk en dan moet je weten dat de warmte nog binnen in de lokalen zit. Wij waren tijdens de franse les getuige van een natuurlijk gistingsproces. Het goeie nieuws is dat ze morgen mee gaat. Ik zal de chauffeur van de bus maar een schouderklopje geven als we vertrekken; en nu zonder asem met de bus rijden!

19:45 Gepost door Paola in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoog scoren Als deze blog op dit elan doorgaat, zal hij hoog scoren.

Gepost door: Peter | 08-05-07

Amai wist niet eens dat je dat kon ruiken als je van een welness weekend terugkomt...

Gepost door: Dirksken | 08-05-07

De commentaren zijn gesloten.