04-05-07

als je dacht

Als je dacht dat je alleen op de wereld was dan moet je je maar in cyberspace gooien, dacht ik zo.En ja, sinds gisteren smijt ik me als het ware en rondom me zijn allemaal en veel intersantte mensen. Heb vandaag een dag waar je het weekend ruikt van de eerste seconde. Weet je,voelde me na deze nacht behoorlijk bescheten en dan nog een hele dag met boeken moeten zeulen en naar de nasale stemmen luisteren van onze medemens. Deze dag was/is een behoorlijke beproeving. Toen ik daarstraks thuis kwam zat mijn vader te hoesten in de zetel, hij had zich verslikt in zijn eigen speeksel. Hoe verzin je het!

Verslikken in je eigen tuf! Hij was bijna dood, blauw en groen en alle kleuren van de regenboog maakten zich meester van zijn gezicht als een surrealistisch schilderij. Ik kan jullie gerust stellen; hij leeft nog...of toch zoiets.

Mijn vader is een lieve man,hoor. Maar hij is net ietsje te veel gefocust op dit huishouden, dit gezin, wij dus, en deze persoon in het bijzonder. Meestal is dat fijn; Ik hoef slechts sporadisch mee te werken in ons huishouden maar soms gedraagt  hij  zich als een kip op een ei. Dan heb ik zin om te roepen: "LAAT ME LOS!". Maar ik weet dat hij het goed meent. Voel me een beetje de moderne versie van een sprookjesprinses die opgesloten zit in zo'n burchttoren.  

 

Niemand  op deze aardkloot kan me blijkbaar een redelijke uitleg geven voor mijn droom. Niet erg, ik worstel er al even mee. Misschien moet ik SPOORLOOS maar inzetten en mijn moeder laten opsporen door zo'n lekkere hollandse onderzoekspresentator met een zwoele stem die altijd opzoek is naar de Traan, met hoofdletter. de TRAAN. Morgen ga ik met een vriendin die alleen gaat wonen naar de IKEA. Mijn vader veroordeelt deze winkel maar ik vind de balletjes met zoete saus heerlijk! Heerlijk, het weekend is daar! Gedaan met stamelen en het niet weten; IK WEET HET. Nog niet alles,maar van alles een heel klein beetje en dat is soms genoeg. Met deze gedachte bedank ik jullie voor jullie fijne reacties, ben nu nog wat onwennig maar hoop straks met jullie allen te mogen comunniceren, ALLEMAAL, jij ook!

grtz,

 

paola.

20:17 Gepost door Paola in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

welkom in de blogswereld leuk dat je mee doet.
groetjes van de wensbox

Gepost door: wensbox | 05-05-07

welkom in de blogswereld ik wens je heel veel plezier er mee.
groetjes van kristalvrouwtje

Gepost door: kristalvrouwtje | 05-05-07

De commentaren zijn gesloten.